“Toen ik 10 jaar geleden begon bij Datasoft Services, werd er van in het begin naar mij geluisterd en rekening gehouden met mijn wensen. En vandaag is dat nog steeds het geval.”

Mario, senior consultant

FOCUS OP JOU
Als wij zeggen dat je bij ons geen nummer bent, menen we dat ook echt. Voor ons is het belangrijk dat je je goed voelt, dat je graag gaat werken en dat je kan groeien in jouw vakgebied. Hierdoor word je sneller betrokken bij nieuwe projecten en leer je de laatste nieuwe technologieën gebruiken.

HOSPITALISATIE- EN GROEPSVERZEKERING
Je geniet van een groepsverzekering en een DKV hospitalisatieverzekering. Als werknemer betaal je hiervoor geen financiële bijdrage en worden deze extralegale voordelen dus niet gedeeltelijk afgehouden van je maandloon.

NIET ZOMAAR EEN BEDRIJFSWAGEN
Je kiest zelf jouw type bedrijfswagen binnen een ruim budget, bij ons is full-option de standaard. Je betaalt niet voor die opties en er wordt dus niets extra afgehouden van je maandloon. Natuurlijk mag een Benelux tankkaart niet ontbreken.

“Werken bij Datasoft Services is niet te vergelijken met werken voor een consultancy mastodont. Het verschil kan niet groter zijn."

Matthias, project manager

MIXING BUSINESS...
Wij investeren in onze mensen en bieden mogelijkheden tot opleiding en training tijdens de werkuren. Al onze consultants zijn full certified in hun vakgebied.

...WITH PLEASURE
Een glaasje drinken op het nieuwe jaar of een leuk DSS familiefeest in de tuin? Ons team komt regelmatig gezellig samen voor een hapje en een drankje!

“Als senior consultant ervaar ik Datasoft Services als een bedrijf dat zijn werknemers volledig ondersteunt in de uitbouw van hun professionele carrière. Zowel senior als junior consultants zijn hier op het juiste adres, en krijgen de mogelijkheid om hun loopbaan zelf uit te tekenen."

Nick, senior consultant

FULL CERTIFIED
Wij hechten veel belang aan het volgen van opleidingen om specifieke skills in webtechnologieën, analysetechnieken en Project Management-methodologieën aan te leren en/of te upgraden.

BEPAAL ZELF JE LOON
Je krijgt een goede verloning met tal van extralegale voordelen zoals een full-option bedrijfswagen, netto dagvergoeding, DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, externe opleidingen, GSM-abonnement en ecocheques.

“In vele bedrijven hoor je vaak de belofte ‘hier ben je niet zomaar een nummer’. De enige werkgever die deze belofte voor mij waar kon maken, is Datasoft Services. Bruno maakt echt tijd voor ons en luistert naar onze input."

Youri, .NET developer

hier werken onze consultants