Scrum Master

Start: ASAP
Duurtijd: langdurige opdracht
Locatie: Leuven/Gent

Scrum Master

Start: ASAP
Duurtijd: langdurige opdracht
Locatie: Leuven/Gent

Job description

 • Ervoor zorgen dat een groep van mensen uit verschillende organisaties, met verschillende culturen en verschillende niveaus van ervaring met agile en scrum, samenklit tot een hecht team, dat gaat voor zijn doelen, waarvan de leden elkaar ondersteunen en faciliteren, en dat uiteindelijk groter wordt dan de som van de delen.
 • In de praktijk het team motiveren en chasen in het volgen van de agile methodiek, inclusief de verschillende ceremonies maar vooral ook naar de geest. Het team ertoe aanzetten zijn sprintdoelen te halen, en constant te verbeteren in manier van samenwerken en snelheid en kwaliteit van opleveren.
 • Promotie van de agile principes en werkvormen naar de klant toe – evangelisatie van de methodiek door in ceremonies waar de klant bij betrokken is (in welke vorm ook) de reden en plaats van die ceremonie in de waardeketen te verduidelijken, de manier van werken te faciliteren en conclusies te propageren en implementeren.
 • Beheer van de tooling (jira, confluence), optimaliseren van de tooling naar de specifieke noden van het team in de context van de klantenrelatie en samenwerkingsvorm.
 • Rapporteren op voortgang van het team in termen van velocity, commitment, en verbetering, in samenwerking met de project manager.
 • First in line coach voor het team, zowel op vlak van agile methodieken en samenwerkingvormen, maar ook persoonlijk, in constant overleg met de people manager(s) van de teamleden.
 • Samenwerking met de senior teamleden (architect, PO) in het tunen en tailoren van de aanpak naar de specifieke situatie met de klant en de samenwerkingsvorm.
 • In samenwerking met de PO en het team FA’s bijspringen bij het verfijnen en uitschrijven van de verwachtingen in de user stories.
 • In samenwerking met de test manager (to be) opleveringen aan het eind van de sprint en van elke fase faciliteren

Competenties

 • Je kunt zelfstandig en in een team werken.
 • Je hebt zin voor kwaliteit en nauwkeurigheid.
 • Je kan werken onder stress.
 • Je bent resultaatgericht, dynamisch, proactief,…
eigenjobkeuze-dss

Samen zoeken we naar een opdracht die binnen jouw interesses en mogelijkheden ligt. Je kiest zelf waar je graag wil werken en welk project je wil doen.

opleiding-dss

Wij investeren in onze mensen en bieden mogelijkheden tot opleiding en training tijdens de werkuren. Al onze consultants zijn full certified in hun vakgebied.

bedrijfswagen

Je kiest zelf jouw type bedrijfswagen binnen een ruim budget, bij ons is full-option de standaard. Je betaalt niet voor die opties en er wordt dus niets extra afgehouden van je maandloon. Natuurlijk mag een Benelux tankkaart niet ontbreken.

hospitalisatieverzekering-dss

Je geniet van een groepsverzekering en een DKV hospitalisatieverzekering. Als werknemer bij ons betaal je hiervoor geen financiële bijdrage en worden deze voordelen dus niet gedeeltelijk afgehouden van je maandloon.

mooisalaris-dss

Je krijgt een goede verloning met tal van extralegale voordelen zoals een netto dagvergoeding, DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, externe opleidingen, GSM-abonnement en ecocheques.

youhappy-wehappy-dss

Als wij zeggen dat je bij ons geen nummer bent, menen we dat ook echt. Voor ons is het belangrijk dat je je goed voelt, dat je graag gaat werken en dat je kan groeien in jouw vakgebied. Hierdoor word je sneller betrokken bij nieuwe projecten en leer je de laatste nieuwe technologieën gebruiken.

Interesse in deze vacature? Grijp je kans!


  print