Functionele analist front-end

Start: asap
Locatie: Leuven

Functionele analist front-end

Start: asap
Locatie: Leuven

28/2/2019

Kwalificaties

Je bent in staat om je op korte termijn – via o.a. ‘on-the-job’ training – in te werken in het landschap van Directe Kanalen. Het is belangrijk dat je de analytische skills bezit, zodoende erin te slagen sterk cliënt gericht te handelen en op een autonome manier de cliëntenbehoeften weet te vertalen in een lijst van requirements van de Business stakeholders, die als input kunnen dienen voor het projectteam. Een flexibele mindset en de wil om continue nieuwe zaken bij te leren, komen hier zeker bij van pas.

Als functioneel analist ga je voortdurend in interactie met de technisch ontwerper en projectleider. Uiteindelijk ben je in staat om je ideeën en actieplan mondeling op een vlotte, gestructureerde en overtuigende manier te communiceren en te coördineren in een groot en divers team, op een Agile manier.

Projectteams werken vaak ook samen met development teams op een offshore (Indië) of nearshore (Spanje) locatie. Communicatie tussen deze teams gebeurt in het Engels.

28/2/2019

Voor onze klant zoeken wij een ervaren functionele analist front-end, voor een langdurige opdracht in Leuven.

De ICT dienst van onze klant blijft investeren in innovatieve platformen en verder uitbouwen door gebruik te maken van de meeste recente concepten en technologieën rond Digital Banking, zowel Touch, Mobile en beyond. Hierdoor gaat de klant steeds verder in het ondersteunen van de directe relatie met de klant en dit in een perfect samenspel met de andere kanalen: omnikanaal, zoals kantoren, regionale adviescentra en agenten.

Het doel blijft om via de smartphones, tablets en andere toestellen (PC, smartwatch, smarttv, …) de klanten een uitzonderlijke ervaring aan te bieden, zowel op visueel vlak als op gebied van gebruiksvriendelijkheid. Het applicatieve landschap van Directe Kanalen blijft in volle beweging. In 2019 starten opnieuw +100 nieuwe, innovatieve projecten op waar jij, als analist, een sleutelrol in kan vervullen. Door innovatie differentiëren ze zich continu om hun positie te handhaven als de referentie binnen hun marktdomein.

Verantwoordelijkheden

Je start in het kader van op te starten en lopende Touch & Mobile-projecten. Je bent hierbij een belangrijke spilfiguur tussen business en ICT. Je bent verantwoordelijk voor de functionele analyse van informatiesystemen zodat deze tegemoet komen aan de business behoeften en dit binnen het kader van architectuur, standaarden en normen. Je maakt als analist een functionele analyse die je documenteert en bespreekt met business en vervolgens overdraagt naar de technische medewerkers van het team.

Je stelt functionele test cases op aan de hand van de analyse en voert deze nadien uit, conform de Agile-principes (per sprint), om een kwalitatieve oplevering te kunnen garanderen. Je werkt in een hecht Business- en ICT-team aan het realiseren van nieuwe features voor de klanten. Je bent in staat een goede klantenrelatie met jouw business partners te onderhouden, waarbij je deze ook durft te challengen, gezien bvb. beperkingen van tijd, kwaliteit, scope & budget. Je verwerft inzicht in de businessprocessen van onze klant Directe Kanalen.

Je volgt de technologische evoluties op informaticavlak die relevant zijn voor de bank- en verzekeringssector waardoor je je eigen IT inzichten blijft ontwikkelen.

eigenjobkeuze-dss

Samen zoeken we naar een opdracht die binnen jouw interesses en mogelijkheden ligt. Je kiest zelf waar je graag wil werken en welk project je wil doen.

opleiding-dss

Wij investeren in onze mensen en bieden mogelijkheden tot opleiding en training tijdens de werkuren. Al onze consultants zijn full certified in hun vakgebied.

bedrijfswagen

Je kiest zelf jouw type bedrijfswagen binnen een ruim budget, bij ons is full-option de standaard. Je betaalt niet voor die opties en er wordt dus niets extra afgehouden van je maandloon. Natuurlijk mag een Benelux tankkaart niet ontbreken.

hospitalisatieverzekering-dss

Je geniet van een groepsverzekering en een DKV hospitalisatieverzekering. Als werknemer bij ons betaal je hiervoor geen financiële bijdrage en worden deze voordelen dus niet gedeeltelijk afgehouden van je maandloon.

mooisalaris-dss

Je krijgt een goede verloning met tal van extralegale voordelen zoals een netto dagvergoeding, DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, externe opleidingen, GSM-abonnement en ecocheques.

youhappy-wehappy-dss

Als wij zeggen dat je bij ons geen nummer bent, menen we dat ook echt. Voor ons is het belangrijk dat je je goed voelt, dat je graag gaat werken en dat je kan groeien in jouw vakgebied. Hierdoor word je sneller betrokken bij nieuwe projecten en leer je de laatste nieuwe technologieën gebruiken.

Interesse in deze vacature? Grijp je kans!


print