Fullstack .NET Developer

Start: ASAP
Duurtijd: langdurige opdracht
Talen: Nederlands en Engels
Locatie: Antwerpen (Berchem) en thuiswerk

Fullstack .NET Developer

Start: ASAP
Duurtijd: langdurige opdracht
Talen: Nederlands en Engels
Locatie: Antwerpen (Berchem) en thuiswerk

Als fullstack developer met focus op frontend development kom je terecht in een agile applicatieteam waar 16 collega’s je zullen verwelkomen. Het team staat in voor de ontwikkeling van een gloednieuwe backoffice-applicatie.

Job description

 • Jouw meerwaarde in ons team bestaat uit fullstack development-opdrachten (focus: frontend development).
 • Je ontwikkelt niet alleen, maar je denkt graag mee na over het design en gaat in overleg met collega’s van jouw agile team.
 • Jij bent iemand die graag de vertaalslag maakt van de functionele noden naar een goede, technische ontwikkeling en werkt nauw samen met de System Expert die de grote lijnen uitzet.
 • Complexe development-opdrachten schrikken je niet af. Binnen een volwaardig agile team sta jij in voor de ontwikkeling, unit testing en technische analyse en sta jij garant voor een kwalitatieve en tijdige oplevering.
 • Samen met het team zoek je proactief naar verbeteringen in de teamwerking en stel je optimalisaties voor.

Profiel en ervaring

 • Heb je reeds een eerste werkervaring binnen een agile omgeving, is dat een pluspunt.
 • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Binnen het agile team kun je zelfstandig werken en deel je graag kennis met je collega’s.
 • Je leert snel en beschikt over sterke analytische vaardigheden.
 • Je bent planmatig sterk, durft dingen in vraag te stellen en werkt resultaatgericht.
 • Je beschikt over een professionele bachelor en hebt min. 2-5 jaar ervaring in full stack .NET-programmatie.
 • Je bent vertrouwd met het analyseren en ontwikkelen van een webapplicatie met als belangrijkste technologieën Angular, .NET Core, C# en Typescript. Daarnaast heb je ervaring met development van REST API’s.
eigenjobkeuze-dss

Samen zoeken we naar een opdracht die binnen jouw interesses en mogelijkheden ligt. Je kiest zelf waar je graag wil werken en welk project je wil doen.

opleiding-dss

Wij investeren in onze mensen en bieden mogelijkheden tot opleiding en training tijdens de werkuren. Al onze consultants zijn full certified in hun vakgebied.

bedrijfswagen

Je kiest zelf jouw type bedrijfswagen binnen een ruim budget, bij ons is full-option de standaard. Je betaalt niet voor die opties en er wordt dus niets extra afgehouden van je maandloon. Natuurlijk mag een Benelux tankkaart niet ontbreken.

hospitalisatieverzekering-dss

Je geniet van een groepsverzekering en een DKV hospitalisatieverzekering. Als werknemer bij ons betaal je hiervoor geen financiële bijdrage en worden deze voordelen dus niet gedeeltelijk afgehouden van je maandloon.

mooisalaris-dss

Je krijgt een goede verloning met tal van extralegale voordelen zoals een netto dagvergoeding, DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, externe opleidingen, GSM-abonnement en ecocheques.

youhappy-wehappy-dss

Als wij zeggen dat je bij ons geen nummer bent, menen we dat ook echt. Voor ons is het belangrijk dat je je goed voelt, dat je graag gaat werken en dat je kan groeien in jouw vakgebied. Hierdoor word je sneller betrokken bij nieuwe projecten en leer je de laatste nieuwe technologieën gebruiken.

Interesse in deze vacature? Grijp je kans!


  print