C#/.Net Developer (Senior)

Start: ASAP
Duurtijd: langdurige opdracht
Locatie: Zwijnaarde + thuiswerk (afhankelijk van de covid situatie)

C#/.Net Developer (Senior)

Start: ASAP
Duurtijd: langdurige opdracht
Locatie: Zwijnaarde + thuiswerk (afhankelijk van de covid situatie)

Voor een klant in Zwijnaarde zoeken wij een ervaren C#/.NET developer.

Competenties

 • Ervaring in grotere applicaties, in zowel nieuwe als oudere .NET Technologie.
 • Goede kennis van VB.Net / C# , Winforms / WPF (minder belangrijk).
 • Goede kennis van .Net 4.8 Framework.
 • Kennis van SQL Server 2016/2019 is een must.
 • Zeer goede ervaring met OOP structuren, kennis en zelfstandig kunnen toepassen van SOLID principes.
  De nieuwere applicaties krijgen vorm in een hexagonal architectuur waar CQRS en de ports/adapters principes in toegepast worden.
  Om dit alles bullet proof te maken, werkt het team unit testen uit enerzijds bij het refactoren van bestaande code en anderzijds bij het uitwerken en schrijven van nieuwe code.
eigenjobkeuze-dss

Samen zoeken we naar een opdracht die binnen jouw interesses en mogelijkheden ligt. Je kiest zelf waar je graag wil werken en welk project je wil doen.

opleiding-dss

Wij investeren in onze mensen en bieden mogelijkheden tot opleiding en training tijdens de werkuren. Al onze consultants zijn full certified in hun vakgebied.

bedrijfswagen

Je kiest zelf jouw type bedrijfswagen binnen een ruim budget, bij ons is full-option de standaard. Je betaalt niet voor die opties en er wordt dus niets extra afgehouden van je maandloon. Natuurlijk mag een Benelux tankkaart niet ontbreken.

hospitalisatieverzekering-dss

Je geniet van een groepsverzekering en een DKV hospitalisatieverzekering. Als werknemer bij ons betaal je hiervoor geen financiële bijdrage en worden deze voordelen dus niet gedeeltelijk afgehouden van je maandloon.

mooisalaris-dss

Je krijgt een goede verloning met tal van extralegale voordelen zoals een netto dagvergoeding, DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, externe opleidingen, GSM-abonnement en ecocheques.

youhappy-wehappy-dss

Als wij zeggen dat je bij ons geen nummer bent, menen we dat ook echt. Voor ons is het belangrijk dat je je goed voelt, dat je graag gaat werken en dat je kan groeien in jouw vakgebied. Hierdoor word je sneller betrokken bij nieuwe projecten en leer je de laatste nieuwe technologieën gebruiken.

Interesse in deze vacature? Grijp je kans!


  print